kokorman knight

Πέμπτη, Μαρτίου 23, 2006



Χωρίς χρονοτριβή το βιβλίο το οποίο βρίσκεται στα χέρια μου αποτελεί εργασία πρώτου μεγέθους το οποίο συναγωνίζεται επάξια τα πρω(κ)τόκολλα 1,2, 3, .. , ν – 1, ν καθώς και όλα τα εσχατολογικά συγγράμματα της κατηγορίας του. Το βιβλίο μεγέθους Α4 περίπου περιέχει κείμενο 10) + 1 σελίδων. Ο συγγραφέας του ονομάζεται Γεώργιος Νικόλαος Βασιλόπουλος του Αναστασίου (βεβαίως βεβαίως), αγνώστων λοιπόν στοιχείων. Ο ίδιος πάντως αρέσκεται να αυτοαποκαλείται «Ο εγγονός του Δανιήλ». Το χρώμα του είναι πάλλευκο με μαύρα γράμματα όφσετ και το σύστημα (όπως ήταν φυσικό για εκείνη την εποχή) είναι το πολυτονικό = σωστοτονικό. Ο παγκοσμίου φήμης εκδοτικός οίκος «Το Γυροσκόπιο» ανέλαβε την έκδοση του αριστουργήματος = τερατουργήματος. Ο τίτλος αυτού: «ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ». Ημερομηνία έκδοσης η 28η Νοεμβρίου 1980, επίσημη χρονολογία κατά την οποία το έργο αυτό δωρίθηκε στην Εθνική Βιβλιοθήκη (κατά τα λόγια του γράφοντος).



Δεν γνωρίζω πως το παρόν πόνημα έφτασε ως εμέ. Καθαρή τύχη ή θεία χάρις πάντως βρίσκεται εδώ και το κρατώ στα χέρια μου. Διαβάζοντας το επιτέλους κατέλαβα την ρήση γνωστού σιωνιστή επιστήμονα ο οποίος έκανε γονυπετείς οσφυοκάμψεις στον Καραμπουζουκλή για να του αποκαλύψει τη θεωρία της σχετικότητας, ότι δηλαδή «δύο πράγματα είναι αστείρευτα, το σύμπαν που πολύ αμφιβάλλω και η ανθρώπινη βλακεία».

Δεν έμαθα πόσα αντίτυπα έκανε αυτό το πόνημα, πόσοι το διάβασαν, τι τιμή είχε εκείνη την εποχή, δεν υπάρχουν περιεχόμενα, δεν υπάρχει σύντομο βιογραφικό, δεν υπάρχει βιβλιογραφία (αφού όλη η γνώση έρχεται από τον προφήτη), στο ίντερνετ φυσικά δεν βρήκα στοιχεία, ότι υπάρχει είναι η γνώση που δίνει το βιβλίο αυτό καθ’ αυτό. Συμπαντική γνώση. Μη σας ξεγελά ο τίτλος «Καθολική Εκκλησία» δεν έχει σχέση με τον καθολικισμό, ούτε με τα έξαλλα τεφτέρια των χριστιανοπλήκτων εναντίων των αιρετικών. Αυτό το βιβλίο είναι ένα βιβλίο προφητειών και ποιο συγκεκριμένα μία «ανάλυση» σε (τι άλλο;)..... την αποκάλυψη του Ιωάννου.

Το παρόν σύγγραμμα είναι καθαρά Λιακοπουλικόν. Αυτός είναι ο οδηγός η αρχή και το τέλος. Πουθενά αλλού δεν είδα τόσο τζερτζελέ = αχταρμά όσο σε αυτήν την έκδοση. Δυστυχώς το βιβλίο αυτό δεν διαφημίστηκε από κανέναν... αποτελεί από μόνο του διαφήμιση = δυσφήμηση. Το έργο του Ιωάννη γενικά έχει προκαλέσει μεγάλη φασαρία στο τι τελικά αυτό συμβολίζει. Άλλοι λένε ότι είναι ένα καθαρά πνευματικό έργο, άλλοι λένε ότι αποτελεί ονείρωξη μισαλλόδοξων παπαδαραίων, άλλοι λένε ότι αφορούσε σχέδια για την καταστροφή της (τότε) Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, άλλοι λένε ότι είναι θεόσταλτο και άλλοι λένε ότι είναι μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας. Το παράδοξο είναι ότι η ανάλυση του Βασιλόπουλου (αγνώστων λοιπόν στοιχείων και εγγονού του Δανιήλ) είναι ποιο μπερδεμένη από το ίδιο το πρωτότυπο κείμενο. Εκείνα τα χαρακτηριστικά στοιχεία που το κάνουν Λιακοπούλειο είναι ως εξής:

Είθε ο πάλμος, ο σακέτος πακέτος, οι γεροντάδες +ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ+, ο Ιωάννης ο εκ Πενίας, ο Μαρμαρωμένος Βασιληάς, Ο Χέρμαν Γκαίρινγκ και η Μάρλεν Ντίντριχ, ο κοντοπούτινος, ο μπιν λάντεν, ο μπιλ γκέιτζ, ο νικ δε γκρικ καθώς και το συμπαντικό πνεύμα του προφήτου να σας έχουν καλά.

:: posted by kokorman, 12:40 π.μ.

0 Comments:

Add a comment