kokorman knight

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 03, 2006

H ΣΚΥΛΛΑ (Μέρος ΙΙ)Επιπρόσθετον: Δυστυχώς η Εθνική μας δεν κέρδισε στον τελικό. Ίσως να έπρεπε να μην είμαι τόσο τεμπελόσκυλο και να ολοκληρώσω το δεύτερο μέρος, αν και νομίζω, παραφράζοντας την Βασίλισσα Θεοδώρα, ότι "καλόν φέρετρον το αργυρούν μετάλλιον εστί". Συγχαρητήρια στα παιδιά της εθνικής μπάσκετ και πάλι. Μαζί και στα εύκολα και στα δύσκολα. Και στη πρώτη και στη τελευταία θέση, αν και πιστεύω ότι αυτή η ομάδα έχει πολλές διακρίσεις να κερδίσει ακόμα.

Προσωπικά εγώ περιμένω το δικό μου "κυπελλάκι" να φτάσει από την Ιαπωνία. Λέγεται Sharp Zaurus 3200 και είναι ένα υπερμεγέθες pda ή ένα λιλιπούτειο PC, ανάλογα πως το βλέπει κανείς. Τρέχει linux, διαθέτει σκληρό δίσκο 6gb, 416mhz επεξεργαστή, και υποδοχές για cf και sd. Κάνει πάνω κάτω ότι μπορεί ένα κανονικός υπολογιστής: Μπαίνει στο ίντερνετ, διαβάζει αρχεία του microsoft office και pdf, έχει φανταστική οθόνη για να βλέπεις φωτογραφίες και να παρακολουθείς βίντεο και επίσης καλό ήχο για να ακούς τα αγαπημένα σου mp3. Όταν με το καλό μου το φέρει ο ταχυδρόμος, θα είμαι σε θέση να γράψω μία εκτεταμένη επισκόπηση γιατί γνωρίζω ότι υπάρχουν πολλά άτομα τα οποία ενδιαφέρονται για το συγκεκριμένο μοντέλο.

Μέχρι τότε καλά να περνάτε ότι και αν κάνετε!

Μετά τιμής,

+ΚΟΚΟΡΜΑΝ+

______________________________________________________________________________________

Υποσχέθηκα στη Ροδιά να γράψω το δεύτερο μέρος της Σκύλλας, ξημερώματα Κυριακής όπως η ίδια μου το 'χε ζητήσει. Λόγω του γενικού εορταστικού κλίματος της εθνικής δεν πρόλαβα να το ολοκληρώσω εγκαίρως. Ευελπιστώ να το αναρτίσω εντός της εβδομάδας.

Από την άλλη είμαι και εγώ προληπτικός και δεν θα μπορούσα να μην κάνω μια μικρή ανανέωση για χάρη της εθνικής ομάδας μπάσκετ της Ελλάδας. Ποιος ξέρει αν υπάρχει πραγματικά μια μεταφυσική σχέση των γραφομένων μου με την πορεία της εθνικής ομάδας όπως μου υπέδειξε η Ροδιά; Από την άλλη αν δεχθούμε αυτό που λένε, ότι δηλαδή το κούνημα των φτερών της πεταλούδας στην Κίνα προκαλεί τροπικές καταιγίδες στην Βραζιλία, τότε γιατί όχι; Τέλος πάντων, δε θα μπορούσα να αρνηθώ στη Ροδιά οποιαδήποτε χάρη και αν μου ζητούσε.

Έτσι το δεύτερο μέρος των περιπετειών της παιχνιδιάρας και ναζιάρας Σκύλλας, ενός βροντόσαυρου κουταβιού ηλικίας 3 εκατομμυρίων και πλέον χρόνων, θα ενσωματωθούν στο πόστ αυτό λίγο αργότερα και αυτό το κείμενο θα μεταφερθεί στον παράδεισο όπου πάνε όλα τα σβησμένα κείμενα από τον διορθωτή κειμένου του blogger.

Προς το παρών, προϊδεαζω τους ευγενείς αναγνώστες ότι η συμπαθεστάτη νεαρή βροντοσαυρίνα με τα πουά, θα κάνει πολλά μακρινά ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς για να ζήσει καινούργιες εμπειρίες και να γνωρίσει πολλούς νέους φίλους. Πρώτος της σταθμός θα είναι η Ιαπωνία.

Κλείνοντας, θα θελα να ευχαριστήσω τη Ροδιά για τα καλά της σχόλια και τον ταγματάρχα για την απονομή των ευσήμων. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους μπήκανε στο κόπο να επισκευθούν το κοτέτσιόν μου. Όλοι σας έχετε χαιρετισμούς και πολλά πολλά φιλάκια από την Σκύλλα. Τέλος, εύχομαι κάθε επιτυχία στην εθνική μας και να έρθει πίσω στην πατρίδα τροπαιοφόρος.

Μετά Τιμής,


+ΚΟΚΟΡΜΑΝ+
:: posted by kokorman, 4:45 π.μ. | link | 6 comments |