kokorman knight

Κυριακή, Αυγούστου 06, 2006

HIROSHIMA ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ...








Το Αμερικανικό Υπουργείο Χωροταξίας, Οικισμού και Περιβάλλοντος συμβάλλοντας πάντα στην αναβάθμιση των θεμελιωδών δικαιωμάτων του σύγχρονου ανθρώπου για μία καλύτερη ποιότητα ζωής στην πόλη, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Πλανήτη, εφαρμόζει ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα σε πιλοτικές πρωτεύουσες σταθμούς.

Ήδη το πρόγραμμά μας με τίτλο "Μετατροπή Πόλεων σε Άρτια Οικόπεδα για την Κατασκευή Wal - Mart και McDonald's", εφαρμόστηκε με ικανοποιητικά αποτελέσματα σε μερικές από τις κάτωθι πόλεις όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία που συγκεντρώσαμε

Το πρόγραμμα αυτό βεβαίως δεν περιορίζεται μόνο σε αυτές τις πόλεις, άλλα έχει εφαρμοστεί επιτυχώς και σε μικρότερες χώρες όπως πχ. το Βιετ Ναμ, η Κορέα, η Λιβυή ή το Αφγανιστάν. Επίσης, συνεργαζόμαστε στενά και με το Υπουργείο Χωροταξίας Οικισμού και Περιβάλλοντος του Ισραήλ για την περιβαλλοντική αποκατάσταση του Λιβάνου και ομόρρων περιοχών.

Μετά τα πρώτα ενθαρρυντικά βήματα, καταρτίζουμε πρόγραμμα περιβαλλοντικής ανακούφισης της αστικής ζώνης πόλεων όπως η Πιονγκ -γιανγκ στη Βόρεια Κορέα καθώς και η Τεχεράνη στη Περσία. Σε μεσοπρόθεσμη βάση σειρά έχουν η Δαμασκός και σε μακροχρόνια --γιατί όχι-- το Πεκίνο και η Μόσχα, εάν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Και μην ξεχνάτε ποτέ το σλόγκαν μας: "Σήμερα οι δικές τους πόλεις, αύριο και η δική σας".

Με εγκάρδιους χαιρετισμούς

Dr. Κοντού Λίζα

Υπεύθυνη επικοινωνιών, τύπου, και προπαγάνδας Υπουργείου Χωροταξίας Οικισμού και Περιβάλλοντος ΗΠΑ.

:: posted by kokorman, 12:54 μ.μ. | link | 5 comments |