kokorman knight

Κυριακή, Απριλίου 16, 2006

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΛΙΑΚΟΥΡΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΘΗΝΑ

(Ή αλλιώς καθημερινά σημεία και θαύματα)


Αγαπητοί Ιππόται και φίλοι,
Θέλωντας να συνεισφέρω στη μεγαλειώδη προσπάθεια όλων μας προκειμένου να φέρουμε στην επιφάνεια τα αληθινά θαύματα των ΕΛ που οι σιωνισταραίοι προσπαθούν μάταια να αποκρύψουν, περιγράφω με αδρές γραμμές τις δικές μου προσωπικές μαρτυρίες επί του φλέγοντος αυτού θέματος.Προχθές, σαν καλός μοναχός που είμαι πήγα το καθιερωμένο ταξιδάκι στο κέντρο για την γνωστή μου ασχολία που δεν είναι άλλη από το ξαλάφρωμα των ραφιών των διαφόρων βιβλιοπωλείων από το περιττό τους βάρος (είμαι μπαζοπακετάς, τι να κάνουμε;).Μέσα στη σκοτοδίνη των νεοτάξ, καλλικατζαραίων που λυμαίνονται το πάλαι ποτέ κλεινόν άστυ έβαλα και εγώ την ιλλουμινάτι κάπα μου και πήρα μαζί μου το κινητό SONY ERICSSON με σύνδεση VOD(I)AFONE, ώστε να μη με πάρουν πρέφα τα νεοεποχίτικα ανιχνευτικά της νέας τάξης.Περπατώντας στους δρόμους του Αθηναϊκού ΜΑΤΡΙΞ, διαπίστωσα με ευχαρίστηση ανείποτη για μοναχό ότι η αντίσταση ολοένα και μεγαλώνει. Η Λιακουρορθοδοξία γιγαντώνεται μέρα με την ημέρα. Το κίνημα γίνεται ολοένα και μεγαλύτερο και χιλιάδες αν όχι εκατομμύρια άνθρωποι ανακαλύπτουν την ΕΛ συνείδηση που κρύβουν μέσα τους.Τα σημάδια και θαύματα που διαβεβαιώνουν του λόγου το ασφαλές ως περιγράφην ανωτέρω, εμφανίστηκαν μπροστά μου σε διάφορα σημεία του κέντρου αποδεικνύοντας περίτρανα πόσο δίκαιο έχει ο μέγας Προφήτης. Μπροστά στη σωρεία των αποδείξεων που θα σας παραθέσω, τι έχουν να πουν πλέον οι Ιλλουμινάτηδες κουλτουριαραίοι; Ετοιμαστείτε λοιπόν να ανανήψετε δυνατά και Λιακουρικά διότι
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ +ΕΓΓΥC+.

ΘΑΥΜΑ ΠΡΩΤΟΝ:
Σε γνωστό βιβλιοπωλείο που για τον φόβο των ιουδαίων δε θα σας αποκαλύψω για τους μυημένους θα πω ότι το πρώτο του συνθετικό ομοιάζει με ιερέα γνωστού δόγματος (που το ασπάζεται ο προφήτης βεβαίως βεβαίως). Εντός του καταστήματος ο αληθινός πιστός θα δει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΣΜΟ - ΣΦΑΙΡΕΣ. ΝΑΙ! ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ!!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΣΜΟ - ΣΦΑΙΡΕΣ ΙΠΤΑΝΤΑΙ ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΙΚΩΣ. Για να μη δίδεται στόχος οι ΚΟΣΜΟ - ΣΦΑΙΡΕΣ δεν ψάλλουν τεριρέμ.Ιδού η περίτρανη απόδειξις:Για τους απίστους θωμάδες που θα βιαστούν να βγάλουν την φωτογραφία της αντιβαρυτικής ΚΟΣΜΟ - ΣΦΑΙΡΑΣ απάτη, έχουμε και αποκλειστικόν ιερόν βίδεον:

http://s49.photobucket.com/albums/f268/grigorios1972/?action=view¤t=kosmosfaira.flv

ΘΑΥΜΑ ΝΤΕΥΦΤΕΡΟΝ:
Επόμενο ιερό προσκύνημα, η "Στοά του Βιβλίου". Εις εκ των βιβλιοπωλείων της Μασονικής μεν, κρυφορθοδόξου δε στοάς, είχε εις εσωτερικήν πρόσοψην (βιτρίνα νεοβαρβαριστί) ιερά αντικείμενα λατρευτικού χαρακτήρως (τάχα μου νεοεποχήτικα σουβενίρ) κατευθείαν από το Σείριον. Παραθέτομεν παρακάτω:
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΕΣΛΑ! ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΜΕ ΤΕΣΛΑ όπως ανέγραφεν εμφανώς η επιγραφή. Δυστυχώς η Ιλλουμινάτι κάμερα του κινητού αρνήθηκε πεισματικώς να "ζουμάρει" πάνω στην αποκαλυπτική αυτή επιγραφή, παρά τις όποιες προσπάθειες να τη πείσω ότι η συγκεκριμένη αυτή επιγραφή δεν είναι Λιακουρορθόδοξη. Κάντε όμως ΕΣΕΙΣ μια επίσκεψη στη στοά του βιβλίου και αναζητήστε ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ το καταπληκτικό αυτό αντικείμενο.
Ναι ξέρω πάλι τι θα πείτε, αλλά εδώ μιλούν τα ιερά βίδεο:
http://s49.photobucket.com/albums/f268/grigorios1972/?action=view¤t=pyramid-TESLA.flv


Τουμπεκί ψηλοκομμένο τώρα έτσιιιιι;;;;; Κατάπιατε τη γλώσσα σας εεεεε;;;;;
ΜΑΥΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ. Σύμφωνα με τα λεχθέντα του Προφήτου μας (μεγάλη η χάρη του), η γνωστή Κρόνια Αδελφότητα (μαζί με τα ρυπαρά της γένη) είναι κλειδωμένη σε μία Λευκή Πυραμίδα στην έρημο Τακλαμακάν. Τα μέλη της με σατανικές ακτίνες και ενέργειες προσπαθούν να αλλάξουν την ισορροπία του πλανήτη προς το χειρότερο (εις μάτην βέβαια). Έχοντας λοιπόν την αντιθέτου χρώματος μαύρη ενεργειακή πυραμίδα η οποία προέρχεται από τις αστροβάσεις των ΕΛ του Σειρίου στο σπίτι, όχι μόνο προστατεύεστε από την ενεργειακή επίθεση των σιωνισταραίων, αλλά και από το μάτι, την ποδάγρα, το σκορβούτο και την φαλάκρα. Κατάλληλο επίσης για την φυλλοξήρα και το κακό σπυρί.
Ακόμα δεν πειστίκατε παλιοιλλουμινάτηδες εεεεε;;;;

ΘΑΥΜΑ ΤΡΙΤΟΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΡΟΝ:
Κατά την επιστροφή μου εις την μονήν ενώ προχωρούσα πλησίον παρακειμένου οικοδομής ή λαϊκιστί "γιαπιού" είδα γράμματα και σημάδια περίεργα να ξεπετάγονται εις τινά ξύλον. "ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΘΑΥΜΑ!!!" ανέκραξα περιχαρής και ανέγνωσα την προτρεπτική επιγραφή σύμφωνα με την οποία ο ΕΛ Χριστός μας συμβουλεύει να μην είμαστε χαραμοφάηδες και να μην γράφομεν αίσχη εις τους τοίχους γιατί προερχόμεθα από έθνος ηρώων.Το συγκεκριμένο ξύλο εκτίθεται εις την μονήν "Ο ΑΓΙΟΣ ΤΖΕΡΤΖΕΛΕΣ" για λαϊκό προσκύνημα. Τιμή εισιτηρίου 50 ευρώ το κανονικό, 30 ευρώ το παιδικό, έχουμε και καμπαναριό να αποπερατώσωμεν νομίζω, Κυριακές πρωί ανοικτά.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΑ ΤΟΥ ΣΗΛΩΑΜ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ.
Η ΕΚΤΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΑΧΕΩΣ.
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ,
+ΚΟΚΟΡΜΑΝ+
:: posted by kokorman, 12:57 π.μ. | link | 2 comments |