kokorman knight

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 03, 2006

H ΣΚΥΛΛΑ (Μέρος ΙΙ)



Επιπρόσθετον: Δυστυχώς η Εθνική μας δεν κέρδισε στον τελικό. Ίσως να έπρεπε να μην είμαι τόσο τεμπελόσκυλο και να ολοκληρώσω το δεύτερο μέρος, αν και νομίζω, παραφράζοντας την Βασίλισσα Θεοδώρα, ότι "καλόν φέρετρον το αργυρούν μετάλλιον εστί". Συγχαρητήρια στα παιδιά της εθνικής μπάσκετ και πάλι. Μαζί και στα εύκολα και στα δύσκολα. Και στη πρώτη και στη τελευταία θέση, αν και πιστεύω ότι αυτή η ομάδα έχει πολλές διακρίσεις να κερδίσει ακόμα.

Προσωπικά εγώ περιμένω το δικό μου "κυπελλάκι" να φτάσει από την Ιαπωνία. Λέγεται Sharp Zaurus 3200 και είναι ένα υπερμεγέθες pda ή ένα λιλιπούτειο PC, ανάλογα πως το βλέπει κανείς. Τρέχει linux, διαθέτει σκληρό δίσκο 6gb, 416mhz επεξεργαστή, και υποδοχές για cf και sd. Κάνει πάνω κάτω ότι μπορεί ένα κανονικός υπολογιστής: Μπαίνει στο ίντερνετ, διαβάζει αρχεία του microsoft office και pdf, έχει φανταστική οθόνη για να βλέπεις φωτογραφίες και να παρακολουθείς βίντεο και επίσης καλό ήχο για να ακούς τα αγαπημένα σου mp3. Όταν με το καλό μου το φέρει ο ταχυδρόμος, θα είμαι σε θέση να γράψω μία εκτεταμένη επισκόπηση γιατί γνωρίζω ότι υπάρχουν πολλά άτομα τα οποία ενδιαφέρονται για το συγκεκριμένο μοντέλο.

Μέχρι τότε καλά να περνάτε ότι και αν κάνετε!

Μετά τιμής,

+ΚΟΚΟΡΜΑΝ+

______________________________________________________________________________________

Υποσχέθηκα στη Ροδιά να γράψω το δεύτερο μέρος της Σκύλλας, ξημερώματα Κυριακής όπως η ίδια μου το 'χε ζητήσει. Λόγω του γενικού εορταστικού κλίματος της εθνικής δεν πρόλαβα να το ολοκληρώσω εγκαίρως. Ευελπιστώ να το αναρτίσω εντός της εβδομάδας.

Από την άλλη είμαι και εγώ προληπτικός και δεν θα μπορούσα να μην κάνω μια μικρή ανανέωση για χάρη της εθνικής ομάδας μπάσκετ της Ελλάδας. Ποιος ξέρει αν υπάρχει πραγματικά μια μεταφυσική σχέση των γραφομένων μου με την πορεία της εθνικής ομάδας όπως μου υπέδειξε η Ροδιά; Από την άλλη αν δεχθούμε αυτό που λένε, ότι δηλαδή το κούνημα των φτερών της πεταλούδας στην Κίνα προκαλεί τροπικές καταιγίδες στην Βραζιλία, τότε γιατί όχι; Τέλος πάντων, δε θα μπορούσα να αρνηθώ στη Ροδιά οποιαδήποτε χάρη και αν μου ζητούσε.

Έτσι το δεύτερο μέρος των περιπετειών της παιχνιδιάρας και ναζιάρας Σκύλλας, ενός βροντόσαυρου κουταβιού ηλικίας 3 εκατομμυρίων και πλέον χρόνων, θα ενσωματωθούν στο πόστ αυτό λίγο αργότερα και αυτό το κείμενο θα μεταφερθεί στον παράδεισο όπου πάνε όλα τα σβησμένα κείμενα από τον διορθωτή κειμένου του blogger.

Προς το παρών, προϊδεαζω τους ευγενείς αναγνώστες ότι η συμπαθεστάτη νεαρή βροντοσαυρίνα με τα πουά, θα κάνει πολλά μακρινά ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς για να ζήσει καινούργιες εμπειρίες και να γνωρίσει πολλούς νέους φίλους. Πρώτος της σταθμός θα είναι η Ιαπωνία.

Κλείνοντας, θα θελα να ευχαριστήσω τη Ροδιά για τα καλά της σχόλια και τον ταγματάρχα για την απονομή των ευσήμων. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους μπήκανε στο κόπο να επισκευθούν το κοτέτσιόν μου. Όλοι σας έχετε χαιρετισμούς και πολλά πολλά φιλάκια από την Σκύλλα. Τέλος, εύχομαι κάθε επιτυχία στην εθνική μας και να έρθει πίσω στην πατρίδα τροπαιοφόρος.

Μετά Τιμής,


+ΚΟΚΟΡΜΑΝ+
:: posted by kokorman, 4:45 π.μ.

6 Comments:

Mια και θα σβηστεί το παρόν πόστιον, επισημαίνω δυο ορθογραφικά λαθάκια που είθισται να γίνονται στο ιντερνέτ, επειδή πολλές σελίδες τα υποβάλλουν στους αναγνώστες τους:
1. το "παρόν" γράφεται με όμικρον. Επίθετο τριγενές και τρικατάληκτον, Ο παρών, Η παρούσα, Το παρόν.
2. Το ρήμα είναι επισκέΠτομαι και ο μέλλων Θα επισκεΦθώ ή επισκεΦτώ. Το Πι γίνεται Φι. Δεν υπάρχει ύψιλον.

Τώρα που στα έγραψα, σβήστα!:-))
Blogger Rodia, at 5:28 π.μ.  
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Blogger Rodia, at 5:28 π.μ.  
Σε ευχαριστώ για τις διορθώσεις Ροδίτσα. Είμαι εξαιρετικά ανορθόγραφος και να φανταστείς έχω βελτιωθεί πολύ από άλλοτε.

Το κείμενο της σκύλλας θα γραφτεί πρώτα στο word και μετά θα περαστεί στο blog οπότε ευελπιστώ ότι θα περιοριστούν τα όποια λάθη. Συνήθως γράφω γρήγορα και δεν προσέχω αρκετά το κείμενο όσον αφορά εκφραστικά, συντακτικά ή ορθογραφικά λάθη.

Οι παρατηρήσεις σου και όποιες κριτικές είναι κάτι περισσότερο από ευπρόσδεκτες.

Μετά τιμής

+ΚΟΚΟΡΜΑΝ+
Blogger kokorman, at 3:25 μ.μ.  
Τά 'καψες τα παιδιά!!!!!!!
:-))))))))))))))))))))))))
(η μυθολογία μας περιλαμβάνει και το μύθο της Νιόβης με την απέραντη αλαζονεία της)
Blogger Rodia, at 4:59 μ.μ.  
Μετά τη ψηφοφορία (12/12/2006) από την πλειοψηφία στη Βουλή της Αλβανίας, η χώρα δεν έχει πλέον την Ακαδημία των Επιστημόνων! Αργά τη νύχτα, ψηφίστηκε το νομοσχέδιο της κυβέρνησης(;) «Για την Ακαδημία των Επιστημόνων» με 75 ψήφους υπέρ(!) 2 κατά και 3 παρών! Σύσσωμη η αντιπολίτευση, απείχε της διαδικασίας, διαμαρτυρόμενη για το πρωτοφανές αυτό γεγονός. Η επιστημονική, ακαδημαϊκή και εκπαιδευτική κοινότητα, εκλιπαρούσανε, θεωρώντας την πράξη αυτή ως έγκλημα κατά της επιστήμης, η κυβέρνηση ωστόσο επέμενε και κατάφερε τελικά, να κλειδώσει τις πόρτες τον Ερευνητικών Ινστιτούτων που ήταν υπό την Ακαδημία!
Οι βουλευτές του PBDNJ(Κόμμα για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα) Spiro Peçi και Leonard Solis ήταν αυτοί που ψήφισαν κατά του νομοσχεδίου και οι Leonard Demi(PD), Ymer Tola(PDK, Niko Nerenxi(PAA) δήλωσαν παρών!
Παρακαλώ πολύ, αν το γεγονός αυτό σε αγγίζει κι εσένα, είτε κάνε μια αναφορά είτε ανέβασε την είδηση στο δικό σου μπλογκ! Έτσι, η φωνή της διαμαρτυρίας, θα δυναμώσει και θα κάνει τους παχύδερμους και αυταρχικούς κυβερνώντες στην Αλβανία, να σκεφτούνε καλά, πριν οριστικοποιήσουν την ειδεχθή τους πράξη!
Φιλικά Ν.Ago
Blogger Agobooks, at 10:02 μ.μ.  
Πού γυρνάς βρε Κόκορμαν;;;;;

Το Τάγμα σε καλεί....

Σ;))))
Blogger Μαύρος Γάτος, at 3:14 π.μ.  

Add a comment